Online aanmelden

In dit bijzondere jaar verloopt de aanmelding online. Door op het logo onder aan deze pagina te klikken komt u bij het aanmeldingsformulier.

Op 9, 10 en 11 maart zijn de officiële aanmelddagen – u mag daarop wachten, maar het hoeft niet. U moet wél zorgen dat uiterlijk 12 maart 2021 uw aanmelding bij het JTC binnen is! Vanaf 9 maart beginnen wij met het in behandeling nemen van de aanmeldingen.

Het online aanmeldformulier wordt digitaal ‘ondertekend’ door het zetten van een aantal vinkjes, daarmee is dit een rechtsgeldige aanmelding. Een aantal andere vinkjes en een aantal invulvelden zijn verplicht, zonder die vinkjes kan het formulier niet verstuurd worden. Er is in het formulier aangegeven wanneer deze verplichting geldt.

Neem rustig de tijd voor het invullen van het formulier. Gemiddeld kost het ruim een half uur. U kunt helaas niet halverwege stoppen en later verder gaan, u moet het formulier dus in één keer invullen én daarna opsturen.

Tijdens het invullen moet u een aantal keuzes aanvinken: over deelname aan tickets, eventuele deelname aan TVWO of Jtech of Cambridge. Zorg dat u die keuzes hebt gemaakt voordat u het document gaat invullen. Zorg ook dat u een geldig ID-bewijs van de leerling bij de hand hebt – u moet daarvan gegevens overnemen.

Als u wilt kunt u het onderwijscontract en privacyreglement van het JTC van tevoren doorlezen. In het document moet u van beide aanvinken dat u akkoord gaat.

Let op: voordat je je kunt aanmelden, heb je het DEFINITIEVE ADVIES van de basisschool nodig – eerder aanmelden kan niet!

Klik op het logo hieronder of scan de QR code om naar het aanmeldformulier te gaan.  Als u moeite heeft met het invullen van het formulier, kunt u altijd de docent van groep 8 om hulp vragen. Als het toch niet wil lukken: bel met de receptie van het JTC op 0165-543871 , samen met u zoeken wij naar een oplossing. Mocht het daar druk zijn: laat gerust uw naam en telefoonnummer achter, we bellen terug…