Kennismakingsmiddagen JTC – meld je nu aan!

_DSC2183Elke leerling van Groep 8 wil natuurlijk weten hoe het aanvoelt om op het JTC rond te lopen … En ja: dat kun je ervaren ! Niet alleen tijdens de Open Dag (straks op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2021), maar ook al eerder tijdens de JTC-kennismakingslessen: gewoon een paar lessen volgen, ervaren hoe de leraren zijn, voelen hoe het is om door de gangen te lopen, om in de klas te zitten. Spannend, maar wel héél erg leuk …..

Vanaf begin december organiseert het JTC, op woensdagmiddag, kennismakingslessen voor de leerlingen van groep  8. Het doel van deze kennismakingslessen is natuurlijk om kennis te maken met het JTC. Bij de ontvangst krijgen de leerlingen een korte presentatie met daarin een aantal belangrijke onderwerpen van het JTC. We vertellen over J-tech, Tweetalig VWO, tickets, gewone lessen, werken op leerpleinen, werken met de lap-tops, en nog veel meer.

Maar belangrijker nog dan de informatie is het voelen van de sfeer, het ervaren van de school en de docenten. Tijdens deze woensdagmiddagen ga je dus de beste voorlichting krijgen die je kunt hebben: gewoon naar de school gaan, fiets parkeren, de ingang zoeken en dat grote gebouw binnenlopen. Na de inleiding ga je gewoon échte lessen volgen: door de gangen lopen, verschillende docenten achter elkaar krijgen. Het is een klein stukje van de dag écht JTC-lessen volgen !

Wil je ook naar deze kennismakingsmiddagen komen? Meld je dan snel aan!