Aanmelden voor schooljaar 2021-2022

De aanmelddagen voor schooljaar 2021-2022 vallen op 2 en 3 maart 2021. U kunt elk van die twee dagen komen, steeds vanaf 16.00 uur tot ongeveer 19.30 uur. In een gesprekje van circa 15 minuten wordt door een JTC-docent samen met u de inschrijving geregeld.
NB: als gevolg van ontwikkelingen rond Corona kan de organisatie eventueel nog worden aangepast aan de nieuwste voorschriften – wij houden u via deze site precies op de hoogte!

Inschrijven gaat het best als u de noodzakelijke papieren bij zich hebt (sorry, wij zouden het ook liever makkelijker doen maar de wettelijke eisen moeten wij natuurlijk uitvoeren).  Het snelst gaat de inschrijving als (alle!) ouders met ouderlijk gezag het aanmeldformulier van tevoren hebben ingevuld én getekend. Hier kun je vast eens rondkijken in de inschrijfmodule.

Op het JTC is het mogelijk om een moment voor het gesprek te reserveren – wachten is dan niet nodig. Maar als u dat niet gedaan hebt kunt u gewoon op de inschrijfmomenten langskomen – wij helpen u dan óók heel snel.

Na de Open Dag kunt u via deze site een afspraak inplannen om te voorkomen dat u zou moeten wachten. Door dit reserveringssysteem is voor de ouders die zónder afspraak komen de wachttijd ook altijd erg kort, dus dat werkt prima. Je vindt hier ook wat er op papier nog geregeld moet worden ….
Klik hier om een afspraak te maken.