Wil je rondkijken in het JTC-gebouw? Sfeer proeven, mooie plekjes bekijken? Dat kan – kies je beginpunt en je kunt gewoon rondkijken en klikken en verder lopen. Of klik tijdens de wandeling linksboven in de hoek en kies direct een andere plek in het JTC-gebouw.

Begin bijvoorbeeld in de grote onderbouw-aula – een prachtige zaal, met toneel en heel veel plekjes om gezellig in de pauze te zitten.Aula met toneel - in de pauzes voor de onderbouw

Of begin in het Atelier, de plek waar de kunstvakken thuis zijn. Heerlijk veel ruimte om te bedenken, te maken, samen creatief te zijn.

Of begin op de Science-verdieping – de ruimte met DenkTank, Practicumlokalen, Machinekamer, onderzoeken en ontwerpen.

Of begin in de prachtige aula van de gloednieuwe D-vleugel – de Arena voor lezingen, optredens en tijdens pauzes rustig samen kletsen.

Vanaf elke locatie kun je gewoon rondlopen – klik op de pijl, je staat op de nieuwe plek en je kunt 360-graden rond kijken. Linksboven in het scherm kun je ook snel naar andere plekken in het gebouw springen. Gewoon even rondkijken. Je verbazen over de mooie architectuur. Of over de schitterende kleuren en de afwisselende details van vormgeving en inrichting. Of gewoon rondkijken om je thuis te gaan voelen. Je bent welkom!